Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

A diamond in the rough

Over a 100 specific tips to build a strong customer culture

Paperback Engels 2023 9789401495462
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑09‑2023
34,99

Samenvatting

De ruwe diamant toont je op welke manier je een klantgerichte bedrijfscultuur kunt uitbouwen. Maak van je ruwe diamant een prachtig blinkend juweel.

Heel veel bedrijven hebben de intentie om klantgericht te zijn, maar slechts weinigen slagen erin om de klant écht gelukkig te maken. De sleutel tot succes is het uitbouwen van een klantgerichte cultuur: een cultuur waar zowel de leiders als de medewerkers van een organisatie zich op elk moment bewust zijn van hun rol tegenover de klant.

Specificaties

ISBN13:9789401495462
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:260
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:4-10-2023
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Over Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is een enthousiasteling op het gebied van klantbeleving! Zijn missie is om bedrijven te inspireren om meer klantgericht te worden. Steven gelooft in het combineren van gezond verstand, nieuwe technologieën, een empathische menselijke benadering, het spelen van het lange spel en het nemen van sociale verantwoordelijkheid om keer op keer het hart en de zaken van klanten te winnen. Om zijn missie te bereiken, heeft hij 6 internationale bestsellers geschreven (>150.000 exemplaren verkocht); hij deelt nieuwe ideeën op zijn sociale kanalen (inclusief zijn YouTube-kanaal met meer dan 9 miljoen weergaven); hij geeft keynote-presentaties over de hele wereld (>1.500 keynotes in >45 landen) en zijn ideeën worden vaak gedeeld door media zoals Forbes, The Guardian, WARC. Steven vindt zijn inspiratie door bedrijven over de hele wereld te bezoeken. Hij is mede-oprichter van Nexxworks, een inspiratiebureau dat inspiratiereizen organiseert in alle uithoeken van de wereld om leidinggevenden te inspireren hun klantbeleving te verbeteren. Steven is ook een investeerder in bedrijven die gerelateerd zijn aan klantbeleving, zoals IO Digital en SparkX. Steven vult zijn ondernemersactiviteiten aan met zijn werk als parttime marketingprofessor aan de Vlerick Business School en als gastdocent aan de London Business School.

Andere boeken door Steven Van Belleghem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        A diamond in the rough