Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Great to Cool

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789461560391
1
Voormalig Nr. 1Totaal 38 dagen
EvergreenTotaal 404 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Op verzoek van 100.000 keynote bezoekers schreef René 'Great to Cool'. En dat voel je. Gebaseerd op de realiteit van vandaag om de dromen van morgen te realiseren. René C.W. Boender (1958) was amper twintig toen zijn internationale carrière in marketing en advertising begon. En dat merk je pagina naar pagina. Alle direct toepasbare technieken zijn zo toe te passen en geven als ware energie.

Na een paar Braincandies borrelen je eigen ideeën zo naar boven en krijg je zin om te gaan ondernemen.'Great to Cool' is dus het boek dat hij zijn publiek heeft beloofd te schrijven en waarin hij zijn kennis, ervaring en visie deelt als braincandies met een bite. Het vergroten van business happiness is wat René Boender met zijn keynotes en dit boek voor ogen heeft. Je wordt er pagina na pagina gelukkiger van. En krijgt er vooral zin in om toe te passen.100% sure!

'Great to Cool van marketing- en reclameroutinier René Boender biedt veel voor de ondernemer die zichzelf of anderen energie, inspiratie of gewoon leuk leesvoer toewenst. 290 luchtige bladzijdes waar je energie van krijgt.' De Telegraaf

'Het boek leest als een prettige reis in een sprinter waar wordt omgeroepen: “Goedendag dames en heren, u bevindt zich in de sprinter naar Business Happiness. Wij zullen de volgende tussenstops maken: denk in beelden, ga spelen, vertel verhalen, manage perceptie, wees excellent en verover breinpositie. Onze huiscateraar komt zometeen bij u langs met braincandies om deze reis te veraangenamen. Kijkt u ondertussen rustig om u heen en vooral naar buiten, zet de luiken open en ga op avontuur. Treed buiten uw kaders en sta open voor de constante die verandering heet. Wij nemen u mee op reis en wees niet bang om af en toe op een vreemde trein te spingen als die voorbijkomt.' - Molblog

'Om groot te worden moet een bedrijf eerst en vooral cool zijn. In Great to Cool lees je in 111 hoofdstukken hoe een “cool” bedrijf te worden, en wat je moet doen als Steve Jobs opeens je concurrent wordt. Het is het evangelie van reclameman René Boender, actieve brain-agent bij windkracht tien.' - De Pers

'Een absolute bestseller en aanrader' - BNR

Specificaties

ISBN13:9789461560391
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:286
Druk:1
Hoofdrubriek:Advisering
ISSN:

Expertrecensies (3)

Great to Cool
Rob van Nes | 14 september 2012
Een interessante lezing van René Boender was de aanleiding voor het lezen van zijn boek 'Great to Cool'. Al snel bekroop mij daarbij het bioscoop/boek-gevoel. Moet je de film zien als je het boek hebt gelezen en/of andersom.
Lees verder
Great to Cool
Jan Jacob Bos | 5 augustus 2011
'Birds go flying at the speed of sound' (uit een liedje van Coldplay) speelde direct door mijn hoofd toen ik 'Great to Cool' las. De snelheid waarmee René Boender het ene na het andere onderwerp behandelt gaat inderdaad met de snelheid van het geluid. Hij noemt het zelf 'braincandies'. Zijn de snoepjes snel op, of heeft u er langer plezier van?
Lees verder
Great to Cool: laat het u smaken
Ronald Buitenhuis | 19 mei 2011
René Boender adviseerde onder meer merken als Coca Cola, Ola, Goodyear en L’Oréal. Het leverde hem een schat aan ervaring op. Ervaringen nu gebundeld als lekker weghappende ‘snoepjes’ in het boek Great to Cool. Ofwel: just do it! Als u tenminste tegen Amerikaans optimisme kunt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
65 stemmen
56
2
0
1
6

Interviews en artikelen (1)

interview
René Boender: ‘Er is nog nooit zomaar een gebraden duif naar binnen gevlogen’
Hans van der Klis 14 april 2011 In Great to Cool heeft ‘brain agent’ René Boender, tegenwoordig een veelgevraagd spreker, zijn beste ideeën verzameld. Op het omslag heeft hij alvast vermeld dat het een bestseller is, iets dat hij als kleine jongen leerde van Jan Cremer. Het cijfer 100.000 springt meteen in het oog. Alleen de oplettende lezer ziet dat er ‘Op verzoek van 100.000 keynote-bezoekers’ staat. ‘De oertechniek van Vance Packard’, stelt Boender. ‘De klassiekers zijn wij ten onrechte vergeten.’

Over René Boender

René C.W. Boender (1958) is al ruim tien jaar een veelgevraagd spreker. Hij treedt op over de hele wereld met zijn 'verras, verander en verover' keynote. Iedere keer weer, weet hij zijn publiek te raken en te motiveren om op weg te gaan naar meer (zakelijk) geluk. Op uitnodiging adviseert hij als brain-agent, innovatiefuturist en trendteller grote internationals en CEO's, en geeft hij gastcolleges aan internationale universiteiten. Afgelopen jaar verschenen zijn twee bestsellers, 'Great to Cool' en 'Generatie Z'.

Andere boeken door René Boender

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Great to Cool