Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Teams van de toekomst

Leidinggeven aan het nieuwe samenwerken

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789462200524
Direct te downloaden

Samenvatting

De samenleving verandert steeds sneller. Het dataverkeer groeit exponentieel, het laatste nieuws bereikt ons binnen twee seconden. De wereld is een woonwijk geworden, waar we voortdurend en overal in verbinding met elkaar staan. Al deze ontwikkelingen hebben ook een grote impact op hoe wij samenwerken. Er is steeds minder tijd voor teamontwikkeling. Medewerkers zijn vaak lid van meerdere teams tegelijk, ze werken minder fysiek samen en wisselen sneller van functie.

In dit boek laten de auteurs zien hoe de teams van de toekomst eruit zien. Wat zijn de nieuwe dilemma's in teams, hoe werkt de virtuele realiteit door in teams, hoe kunnen we in de toekomst effectief aan teamontwikkeling werken en hoe geven we eigenlijk leiding aan het nieuwe samenwerken?

Specificaties

ISBN13:9789462200524
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:7-10-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (3)

Teams van de toekomst
Carla Verwijs | 12 december 2014
Alweer een boek over leidinggeven aan teams?, vraagt u zich wellicht af. Ja, beargumenteren Jaco van der Schoor en Guido van de Wiel in ‘Teams van de toekomst; Leidinggeven aan het nieuwe samenwerken’.
Lees verder
Teams van de toekomst
Annett Keizer | 6 augustus 2014
Teams van tegenwoordig zijn een stuk dynamischer dan vroeger. Ze opereren in een snel veranderende wereld en wisselen vaker van samenstelling. Hoe gaat zich dat in de toekomst verder ontwikkelen? Hoe moet je teams van de toekomst managen? Waarop moet je ze managen? Jaco van der Schoor en Guido van de Wiel, de auteurs van ‘Teams van de toekomst’ vertalen huidige trends en ontwikkelingen naar dilemma’s waar de teammanager van de toekomst rekening mee moet houden.
Lees verder
Teams van de toekomst
Dick Bos | 3 juni 2014
‘Teams van de toekomst’ van Jaco van der Schoor en Guido van de Wiel, is een boek met een aansprekende titel. Het interessante gedeelte, de nieuwe scenario’s van de toekomst, vind je in de laatste hoofdstukken terwijl het boek zelf meer een beschrijving is van de huidige situatie in ontwikkeling.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
12 stemmen
10
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking.

Andere boeken door Jaco van der Schoor

Over Guido van de Wiel

Guido van de Wiel is eigenaar van Wheel Productions, een bedrijf dat zich toelegt op storytelling in organisaties. Hij is als coach verbonden aan de business schools Rotterdam School of Management en Tias. Verder is hij verbonden aan Verdraaide organisaties, De Veranderbrigade en HRcommunity. Van 2012 tot en met 2016 was hij daarnaast hoofdredacteur van het platform www.duurzaamnieuworganiseren.nl. Hij schreef onder meer (mee aan) publicaties als 'Teams van de toekomst', 'Cirkel van verandering' en 'Organiseren met toekomst'. Eind 2015 is hij uitgeroepen tot Trendwatcher of the Year 15-16.

Andere boeken door Guido van de Wiel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teams van de toekomst