Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Helemaal naar de meditering

Een nuchtere introductie op spiritualiteit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789462960961
Direct te downloaden

Samenvatting

'Druk zijn' is hot. We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben. Terwijl de oplossing voor meer rust en ontspanning heel simpel is: zitten en mediteren. 'Maar dat is toch zweverig gedoe?' Integendeel!
Helemaal naar de meditering is een gevatte introductie op meditatie en spiritualiteit. Bestsellerauteur Mark Siegenbeek van Heukelom laat zien dat mediteren gezond, wetenschappelijk bewezen en pragmatisch is. Hij geeft nuchtere antwoorden op al je prangende vragen over het hoe en waarom van spiritualiteit. Vind rust, wijsheid en zelfvertrouwen aan de hand van verschillende meditatieoefeningen op uiteenlopende niveaus. Zo kun je elke dag lekker naar de meditering!
- Een bijzonder boek met een nuchtere en onderzoekende kijk op meditatie en spiritualiteit.
- Ook geschikt voor sceptici.
- Met meditatieoefeningen op uiteenlopende niveaus om direct aan de slag te gaan.
Trefwoorden: Spiritualiteit mediteren meditatie nuchter rust ontspanning gezondheid zelfvertrouwen Mark Siegenbeek van Heukelom handleiding

Specificaties

ISBN13:9789462960961
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom is leiderschapsexpert. Hij geeft trainingen over leiderschap in het bedrijfsleven, onder andere als senior trainer bij FranklinCovey. Daarnaast heeft hij zijn eigen coachpraktijk waarin hij professionals. leidinggevenden en eindverantwoordelijken van organisaties helpt om meer leiderschap te tonen. Hij is als assessor verbonden aan het Cambridge Institute for Sustainability Leadership. Hij schreef de volgende drie boeken. Is dit het nou? gaat over het moment in je leven waar op je alles op papier goed voor elkaar hebt (goede baan, mooi huis, leuke relaties) maar je daar niet zo gelukkig bij voelt als je zou verwachten. Vooral voor jongeren met twintigerstwijfels of dertigersdilemma's, maar zeker ook herkenbaar en nuttig voor mensen in andere levensfasen. Helemaal naar de meditering is een boek voor nuchtere mensen die zich willen verdiepen in meditatie en/of spiritualiteit. Mark heeft zelf veel aan meditatie gehad maar zich altijd gestoord aan het zweverige imago waarmee het vaak gepresenteerd wordt. In dit boek pakt hij dat anders aan en bereikt zo een nieuwe doelgroep. Duurzame ambitie is er voor zij die de transitie naar een duurzamere wereld willen versnellen maar merken dat het te langzaam gaat met alleen groen stemmen en consumeren. Het boek nodigt je daarom uit om de 80.000 uur die een gemiddelde carrière telt in te zetten voor een duurzamere wereld om zo als hefboom te fungeren van je tijd en energie en écht impact te maken.

Andere boeken door Mark Siegenbeek van Heukelom

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Helemaal naar de meditering