Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Reset!

Ontdek de 5 elementen die leiden tot een energiek leven

Paperback Nederlands 2021 9789462961760
Verkooppositie 733
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑05‑2021
24,99

Samenvatting

Na het overlijden van zijn vader kwam Jeroen de Wit tot een keihard besef: dit leven heeft een deadline. Je toekomst wordt met iedere dag die je leeft een dag korter. Als je je dat realiseert, is het dan niet op z’n zachtst gezegd gek dat we tegenwoordig zwakker, zwaarder en zieker zijn dan ooit, terwijl we het stuur naar een gezond en energiek leven zelf in handen hebben? Waarom sturen we niet in de juiste richting?

Het is daarom tijd om het roer om te gooien en weer terug te gaan naar je natuur. Om te ontdekken hoe je energiek kunt leven en kunt floreren in een wereld vol onbegrensde mogelijkheden. Zonder gedoe.

In 'RESET!' neemt Jeroen de Wit de mannelijke millennial mee op een interessante ontdekkingsreis langs de vijf elementen van 'RESET'. Elementen die leiden tot een kerngezond en energiek leven. RESET is een bewezen methode voor het creëren van meer rust, energie en voldoening in het leven, zonder terug te vallen in oude patronen. Je ontdekt welke antwoorden verborgen liggen in de evolutie en hoe je deze kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

- Vol met praktische gezondheidsadviezen om je direct energieker te voelen.
- Geschreven voor én door millennials.

Specificaties

ISBN13:9789462961760
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:AnderZ
Druk:1
Verschijningsdatum:25-5-2021

Over Jeroen de Wit

Na het verlies van zijn vader raakte Jeroen de Wit (23) verdwaald en eenzaam. Hij besloot een enkeltje Nieuw Zeeland te kopen en na een tijd van rust en inzicht, vroeg hij zich steeds vaker af: ‘Welke factoren leiden tot een kerngezond & energiek leven?’ Hij besloot terug te gaan naar Nederland en die vraag te stellen aan de meest vooruitstrevende gezondheidsprofessionals. Dit boek is het resultaat van die ontdekkingsreis.

Andere boeken door Jeroen de Wit

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reset!