Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Mentale vooruitgang

Hoe vergroten we de mentale kracht van Nederland?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789493004153
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe kan Nederland mentaal krachtiger worden?

Hoe kan dit land nog beter? Hoe kan de ‘mentale vooruitgang’ van Nederland eruit zien? Hoe kun je als organisatie mentaal sterker worden?

In dit boek doen we suggesties voor nieuwe richtingen van denken en doen die bijdragen aan een mentaal krachtigere samenleving. Hiermee kunnen we op een vruchtbare en wetenschappelijk onderbouwde wijze de mentale kracht vergroten van mensen, gezinnen, organisaties en van de samenleving als geheel.

Dit boek is nuttig leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is vitaliteit, positieve gezondheid, positieve psychologie en mentale veerkracht. Het is een boek voor mensen die houden van preventie, publieke gezondheidzorg en van degelijk overheidsbeleid. Een boek voor een ieder die graag meer wil weten over hoe het bestaan mentaal krachtiger en beter kan.

Specificaties

ISBN13:9789493004153
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:12-3-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Kees Kraaijeveld: ‘Materieel gaat het uitstekend met ons, mentaal wat minder’
Bas Hakker 26 maart 2021 In Mentale vooruitgang pleiten Kees Kraaijeveld, Simone Halink en Joep Verbugt voor meer mentale kracht van Nederlanders. Het boek is het resultaat van een denktank met daarin prominente organisaties die de ambitie hebben om Nederlanders mentaal vooruit te helpen.
preview
Mentale vooruitgang - Hoe vergroten we de mentale kracht van Nederland?
5 maart 2021 Hoe kan dit land mentaal beter? Hoe kan de Mentale vooruitgang van Nederland eruit zien? En wat zullen ze straks zien als ze in 2050 terugkijken op onze tijd? In het boek Mentale vooruitgang verkennen we nieuwe richtingen van denken en doen om mentaal krachtiger te worden.

Over Kees Kraaijeveld

Kees Kraaijeveld is medeoprichter en directeur van De Argumentenfabriek. Kees studeerde geneeskunde, filosofie, psychologie en journalistiek. Kees stond aan de wieg van het Platform Zó werkt de zorg en schreef namens het platform diverse boeken over de zorg. Samen met Suzanne Weusten schreef hij het boek ‘Nooit meer de weg kwijt in je brein’.

Andere boeken door Kees Kraaijeveld

Over Simone Halink

Simone is senior denkbegeleider en kaartenmaker bij De Argumentenfabriek. Ze begeleidde de afgelopen jaren uiteenlopende trajecten, zoals strategietrajecten rond digitale vraagstukken en de Denktank Toekomst van de Woningmarkt. Simone studeerde rechten.

Andere boeken door Simone Halink

Over Joep Verbugt

Joep Verbugt was tot 1 augustus 2022 voorzitter van de Raad van Bestuur van GGz Eindhoven. Momenteel is hij onder meer vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo, voorzitter van de stichting Vrienden van Mentale Kracht en voorzitter van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). Joep is samen met Kees initiatiefnemer van de eerste denktank over mentale vooruitgang en medeauteur van de twee boeken Mentale vooruitgang en Mentale vooruitgang van gezinnen. In 2018 publiceerde Joep Pleidooi voor een mentaal offensief. Ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuurder in 2022 verscheen het boek Mentale opkikkers.

Andere boeken door Joep Verbugt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mentale vooruitgang