Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen je perfectionisme omarmen

Doorbreek je patroon en geniet weer voluit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789493222243
Direct te downloaden

Samenvatting

Ben jij perfectionistisch en ondervind je daarvan hinder in je dagelijkse leven en in je werk? Verdwijnt hierdoor alle plezier en ontspanning in je leven? Lees dan in dit boek hoe je het positieve van je perfectionisme behoudt en toch van het leven kunt genieten, zodat je je weer vrij voelt om jezelf te zijn.

Carol geeft je in dit boek 10 stappen waarmee je je perfectionisme tot je bondgenoot maakt. Ze leert hoe je je patronen doorbreekt en je perfectionisme omarmt. Hierbij maakt ze gebruik van de metafoor van het herstel van een theekopje, volgens de authentieke Japanse kintsugimethode. Aan de hand van deze metafoor krijg je tips over hoe jij ook stapsgewijs kunt herstellen.

Dit boek is niet theoretisch, maar juist erg praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg en enkele praktijkvoorbeelden. Aan het eind van elke stap vind je een opdracht. Je krijgt dus handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Na het lezen van dit boek kun je weer voluit genieten, ook al is je leven niet perfect!

'Carol heeft in dit boek een helder stappenplan neergezet en heeft beschreven hoe je kan afrekenen met jouw perfectionisme. Ze moedigt je aan om hier eindelijk mee af te rekenen en je oude patronen te doorbreken.' - Ofkje Teekens, Talentencoach/trainer, Jungiaans psychologe en auteur

Specificaties

ISBN13:9789493222243
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Expertboek
Druk:1
Verschijningsdatum:8-3-2021
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Carol Bailleul

Carol Bailleul is ondernemer, trainer en coach. Vanuit haar fascinatie voor Japan integreert ze Japanse wijsheden in haar westerse coachingspraktijk. Nadat ze zelf twee keer een burn-out heeft gehad als gevolg van haar perfectionisme, besloot ze haar leven een andere wending te geven. Ze weet dus als geen ander hoe je je perfectionisme loslaat, zodat je weer volop kunt leven.

Andere boeken door Carol Bailleul

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

In 10 stappen je perfectionisme omarmen
Stap 1. Laat los
Stap 2. Accepteer wie je bent
Stap 3. Visualiseer je doelen
Stap 4. Doorbreek je patroon
Stap 5. Neem een time-out
Stap 6. Ruim op
Stap 7. Open je schatkist
Stap 8. Vergroot je veerkracht
Stap 9. Omarm je imperfecties
Stap 10. Geniet weer voluit

Hoe nu verder?
Over de auteur
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen je perfectionisme omarmen