Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De wetenschap van succes

Uitblinken kun je leren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789401467742
Direct te downloaden

Samenvatting

- Wat is het geheim van wereldklasse?
- Waarom zijn sommige mensen zo onvoorstelbaar goed in wat ze doen?
- Hoe word je een uitblinker?

De meeste mensen denken dat je de top alleen kunt bereiken met talent en wat geluk. Niets is minder waar. Waarin je ook wilt uitblinken, grootse prestaties worden altijd bepaald door dezelfde drie principes: passie, meesterschap en veerkracht.

Dit boek onthult de buitengewone wetenschap achter topprestaties. Het onderzoekt de mindset van succesvolle artiesten, sporters en denkers. Aan de hand van verrassende statistieken en de nieuwste inzichten verpakt het de wetenschap in een fascinerend, leesbaar verhaal boordevol praktische tips om je te helpen succesvoller te zijn in werk en leven.

'Boeiend en provocatief. Dit boek brengt je naar een prestatieniveau waarvan je nooit gedacht had dat je het kon bereiken. Een gamechanger!' - Marshall Goldsmith, New York Times-bestsellerauteur

'Dit boek is een parel – gebaseerd op wetenschappelijke feiten, verhelderend en vol praktische tips.' - Costas Markides, Professor strategie en ondernemerschap, London Business School

'Inspirerend en geeft stof tot nadenken. Dit boek zet je op weg om het beste uit jezelf te halen.' - Bert Stevens, Vice President Operations Noord-Amerika, Nike

Specificaties

ISBN13:9789401467742
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:27-1-2020
ISSN:

Expertrecensies (4)

recensie
De wetenschap van succes
Pierre Pieterse | 20 juli 2020
De weg naar de top wordt niet bepaald door talent en goede genen, maar door mentaliteit en gericht oefenen op de juiste manier. Volgens Jeroen De Flander kun je met passie, meesterschap en veerkracht je prestaties ‘een echte boost’ geven. Uitblinken is niet aangeboren, maar aangeleerd, schrijft hij in De wetenschap van succes. En of we nou talent ergens voor hebben of niet, we zijn allemaal in staat tot grootse dingen, al helpt talent natuurlijk wel. Maar in deze tijd overschatten we de factor talent enorm. 
Lees verder
recensie
De wetenschap van succes - 'Een waardevol boek'
Thomas Cech | 8 juli 2020
Het boek De wetenschap van succes, met als ondertitel Uitblinken kun je leren van J. De Flander is een toegankelijk boek wat je motiveert om jezelf te gaan ontwikkelen.
Lees verder
recensie
De wetenschap van succes
Peter de Roode | 27 mei 2020
In een uiterst leesbaar boek trakteert de Belgische schrijver Jeroen De Flander de lezer op de laatste inzichten uit de wetenschap met betrekking tot succes en uitblinken. Hij rekent af met diverse mythes en geeft antwoord op de hamvraag waarom sommige mensen wel de top halen en anderen niet. De boodschap De wetenschap van succes is dat het niet gaat om talent maar om gericht oefenen.
Lees verder
recensie
De wetenschap van succes - 'Ik voel me bijna schuldig'
Henk Jan Kamsteeg | 25 mei 2020
Na het lezen van De wetenschap van succes begin ik te geloven dat zelfs ik, iemand die het woord ‘kluns' had kunnen uitvinden, een professioneel skiër had kunnen worden...
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Jeroen De Flander: ‘We overschatten de factor talent enorm’
Paul Groothengel 21 augustus 2020 De weg naar de top wordt niet bepaald door talent en goede genen, maar door mentaliteit en gericht oefenen op de juiste manier. Dat schrijft Jeroen De Flander in De wetenschap van succes, met als ondertitel ‘uitblinken kun je leren'. 
preview
De wetenschap van succes - Uitblinken kun je leren
Jeroen De Flander 18 februari 2020 Waarom zijn sommige mensen zo onvoorstelbaar goed in wat ze doen? Waar je ook kijkt, van sport en ondernemen tot wetenschap, muziek en leiderschap, altijd lijken er wel een paar mensen te zijn die er met kop en schouders boven uitsteken.

Over Jeroen De Flander

Jeroen De Flander is strategie- en strategie-implementatie-expert. Hij is een internationaal veelgevraagd spreker, workshopfacilitator, executive coach en adviseur. Zijn boodschap bereikte al meer dan 17.500 mensen in 22 landen. Hij werkte samen met meer dan vijftig bedrijven waaronder AXA, Honda, ING, Johnson & Johnson, Komatsu, KPN, Sony, en de Vlaamse en Belgische overheid. De Flander is mede-oprichter van the performance factory, een vooraanstaand research-, trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in strategie-implementatie. In een vorig leven werkte hij bij Arthur D. Little, het oudste strategie-adviesbureau ter wereld.

Andere boeken door Jeroen De Flander

Inhoudsopgave

1 Slechts één op de vijftienduizend mensen heeft geluk 7
Deel I DE KRACHT VAN PASSIE 15
2 Wakker je interesse aan 17
3 Investeer in zingeving 34

Deel II DE VERBORGEN LOGICA VAN MEESTERSCHAP 57
4 Vergeet de talentmythe 59
5 Ontdek de vier regels
voor gericht oefenen 73

Deel III HET BELANG VAN VEERKRACHT 93
6 Mislukkingen zijn de sleutel tot succes 95
7 Boor je verborgen energiebronnen aan 108
8 Zo word je een uitblinker 136

ENKELE EXTRA’S 144
NOTEN 146
DANKWOORD 174
OVER DE AUTEUR 175

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De wetenschap van succes