Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verzending

Bestellingen die op werkdagen voor 23:00 worden geplaatst en leverbaar zijn, worden normaliter diezelfde dag nog verzonden. Houd rekening met een langere levertijd wanneer u kiest voor extra’s zoals het toevoegen van een kaartje of het inpakken van het boek.

Wij leveren uitsluitend op adressen in Nederland aan klanten die in Nederland gevestigd zijn. We leveren derhalve ook niet in België. Daar worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Uw pakket wordt verzonden via PostNL. De levertijd is normaliter 1 dag, PostNL levert ook op zaterdagen. In het pakket zit tevens de factuur met BTW-vermelding en een acceptgiro. De prijzen van de boeken zijn inclusief BTW.

Kleine pakketten versturen wij als brievenbuspost. Als een bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij hem als pakket. U kunt volgen wat de status van uw pakket is via ‘Uw account – Overzicht’. Bij elke bestelling kunt u de link ‘Traceer pakket’ volgen naar de website mijn pakket van PostNL. Wij raden u aan om de PostNL app te downloaden. Zij kondigen daarin de bezorging van elke zending, zowel brievenbus- als pakketzending, van te voren aan.

Niet thuis

Indien u niet thuis bent tijdens de bezorgpoging, geeft de postbode het bij uw buren af of bezorgt het bij een PostNL-punt waar u het kunt afhalen. Zij laten geen briefje meer achter waar de zending is. U dient zelf via uw account op onze website na te kijken waar de zending is. Dit kan via http://www.tracktrace.nl of via de PostNL app.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden