Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Aanmelden partnerprogramma

Het partnerprogramma is eenvoudig te starten.

Stap 1 – klantaccount

Indien u nog geen klant bent van Managementboek.nl kunt u een account aanmaken. Als u al klant bent van Managementboek.nl gaat u naar Stap 2.

Stap 2 - aanmelden als partner

Ga hier naar de aanmeldpagina. Vul de URL van uw website in en klik op ‘Aanmelden’. U ontvangt nu van ons een email met daarin uw affiliatenummer. Dit nummer gebruiken wij om links vanaf uw website te herkennen en verkopen te registreren.

Stap 3 - plaats links op uw website

Met het gekregen affiliatenummer kunt u gecodeerde links naar Managementboek.nl maken en op uw website plaatsen. Vanaf dat moment krijgt u 10% commissie voor verkopen die zijn gerealiseerd via uw website. De resultaten kunt u direct inzien via uw account. Er zijn verschillende manieren om de gecodeerde links op uw website te plaatsen. Daarover leest u meer onder 'Aan de slag'.

Stap 4 - geld verdienen

Nu u onze partner bent en verkopen behaalt is het belangrijk dat u uw bankrekeningnummer doorgeeft. Dit kunt u doen via uw partnerprogrammapagina binnen uw klantaccount(inlog).

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden