Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Het Groot Werkvormenboek voor de Zorg

Meer rendement uit leer-, overdrachts- en andere werkmomenten

Gebonden Nederlands 2020 9789024427482
Verkooppositie 2507
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑11‑2020
49,99

Samenvatting

Een belangrijke pijler van onze samenleving is de zorg. Een sector waarin sprake is van toenemende druk en een steeds veranderende zorgvraag. Hoe krijg je voor elkaar dat je dan toch de beste zorg blijft verlenen? Hoe blijven zorgprofessionals geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf? Hoe leid je op als tijd en capaciteit voortdurend onder druk staan? Werkvormen ondersteunen hierin.

Ze maken momenten van kennisoverdracht, samenwerken en ontwikkeling leuker en effi ciënter. Door deze momenten beter te benutten, is het mogelijk om effectiever op te leiden én de lerende cultuur te creëren die het werk nu en in de toekomst vraagt.

Dit 'Groot Werkvormenboek voor de Zorg' is een speciale editie in de reeks van Het Groot Werkvormenboek deel 1 en 2. In dit boek beschrijven de auteurs 130 werkvormen voor onder andere een klinische les, een patiënt- of complicatiebespreking, intervisie, learning-on-the-job, ontwikkelgesprekken of een strategiebijeenkomst. Dit aantrekkelijke praktijkboek inspireert en ondersteunt opleiders, supervisoren, werk- en praktijkbegeleiders en leidinggevenden in de zorg om het rendement van hun leer-, overdrachts- en andere werkmomenten te vergroten.

Specificaties

ISBN13:9789024427482
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Sasja Dirkse

Sasja Dirkse vormt samen met Angela Talen de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Sasja Dirkse

Over Angela Talen

Angela Talen vormt samen met Sasja Dirkse de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Angela Talen

Over Miriam Boer

Miriam Boer (Manager AVL Academie) is werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek. Daarnaast ondersteunt zij individuen, teams en organisaties bij leer- en ontwikkelvraagstukken. Ook is ze (gast)docent Onderwijskunde en is ze actief als interim-leidinggevende. Miriam doet onderzoek en publiceert op het gebied van leren van generaties en leren binnen organisaties.

Andere boeken door Miriam Boer

Over Maaike Kester

Het thema leren op de werkplek is de rode draad door het werk van Maaike Kester, die vanuit haar brede expertise een veelheid aan werkvormen en onderliggende theorie heeft kunnen toevoegen aan Het Grootwerkvormenboek deel 1 en 2.

Andere boeken door Maaike Kester

Over Jacqueline Stouthard

Jacqueline Stouthard (internist-oncoloog) is werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek. Naast medisch specialist is zij Medisch Clusterhoofd van de Medisch Oncologische Disciplines en decaan van de AVL Academie. Als opleider Medische Oncologie en docent is zij direct betrokken bij onderwijs in de zorg. Zij doet onderzoek op het gebied van arts-patient communicatie.

Andere boeken door Jacqueline Stouthard

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Groot Werkvormenboek voor de Zorg