Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leef zonder angst

Overwin angst en zorgen met metacognitieve therapie

E-book Epub Nederlands 2023 9789043929387
Direct te downloaden

Samenvatting

Zorgen, hartkloppingen, paniekaanvallen en slaapproblemen: het zijn symptomen van angst waar veel mensen aan lijden. In 'Leef zonder angst' zet psycholoog dr. Pia Callesen de beproefde methode van metacognitieve therapie in, die een revolutie teweegbracht in de behandeling van angst: 90 procent van de mensen is na behandeling vrij van angstklachten.

Callesen laat zien waarom de huidige methoden niet werken, en angst zelfs in stand houden: de menselijke geest reguleert zichzelf als hij met rust gelaten wordt. Zo hoeven zorgen en emoties geen paniek en angst te veroorzaken, tenzij we ze in leven houden door overmatig te piekeren en er te veel aandacht aan te besteden.

In dit boek laat Pia Callesen aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe je kunt leren omgaan met emoties en zorgen zodat de angst verdwijnt. Zo heb je weer energie en zin om naar buiten te gaan en het leven volop te leven.

Over Leef meer, denk minder:
Zorgeloos leven uit een boekje leren. Het zal niemand verbazen dat ik er niets van verwachtte. Maar tot mijn verbazing raakte het me diep. – Ellen de Bruin, NRC Handelsblad

Specificaties

ISBN13:9789043929387
Trefwoorden:angst, zorgen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:280
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Pia Callesen

Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in Meta Cognitieve Therapie (MCT). Pia heeft ruim 15 jaar ervaring in de klassieke cognitieve gedragstherapie en is specialist in de MCT methode. Ze heeft in de loop der jaren regelmatig individuele supervisie en coaching ontvangen van professor Adrian Wells (grondlegger van MCT).

Andere boeken door Pia Callesen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leef zonder angst