Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Nieuwe One Minute Manager

In weinig tijd grootste resultaten behalen

Gebonden Nederlands 2015 9789047008651
10
Voormalig top 10Totaal 15 dagen
EvergreenTotaal 1555 dagen
Verkooppositie 380Hoogste positie: 8
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'De One Minute Manager’ is een businessklassieker die managers van topondernemingen al decennialang inspireert. In een prettig leesbare parabel beschrijven Ken Blanchard en Spencer Johnson hun drie effectieve managementtechnieken, en die zijn nog altijd actueel: iedereen, in elke organisatie, kan leren ze toe te passen. Zo behaal je in weinig tijd grootse resultaten-met andere woorden: zo word je een One Minute Manager

In deze herziene en gemoderniseerde editie wijzen Blanchard en Johnson in heldere, begrijpelijke taal de weg naar grotere productiviteit en meer plezier op de werkvloer. Een methode die werkt!

'De woorden van Blanchard geven je snel iets waardevols in handen zonder moeilijke theoretische modellen' - Managementboek.nl

Specificaties

ISBN13:9789047008651
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:112
Druk:40
Verschijningsdatum:12-4-2016
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (3)

De Nieuwe One Minute Manager
Willem Poppe | 27 juli 2015
Aangetrokken door de grote naam en faam van Ken Blanchard en de eerste uitgave van 'De One Minute Manager' begon ik te lezen in de nieuwe pennenvrucht. Tijdens het lezen nam de twijfel per minuut toe: is de herziene en gemoderniseerde uitgave nu wel of geen verbetering ten opzichte van het eerste boekje? In deze recensie geef ik geen antwoord op deze vraag; ik plaats wel enkele kanttekeningen.
Lees verder
De Nieuwe One Minute Manager
Sonja de Bruin | 1 juli 2015
‘Er was eens een pientere jongeman op zoek naar een effectieve manager. Hij wilde voor die man werken en hij wilde ook zelf zo’n manager worden’. Met deze zinnen begint een klassieker onder de managementboeken; ‘De One Minute Manager’ van Ken Blanchard. Deze managementgoeroe heeft onder andere de bestsellers ‘Gung Ho!’ en ‘Wie heeft mijn kaas gepikt?’ op zijn naam staan. Mijn verwachtingen waarom daarom ook hoog gespannen.
Lees verder
De One Minute Manager (Nederlandstalig)
Peter de Roode | 27 november 2006
De naam Ken Blanchard zal voor veel mensen de associatie oproepen met situationeel leidinggeven en eenvoud. Zijn boeken hebben vaak een simpele boodschap die wordt verpakt in een helder en krachtig verhaal. Samen met medeauteur Spencer Johnson beschrijft Blanchard in de 'One Minute Manager' drie simpele technieken die geschikt zijn voor elke leidinggevende. Natuurlijk beseffen Blanchard en Johnson dat leiderschap meer is dan het beheersen van drie vaardigheden. Maar wie bij de basis wil beginnen, kan hier een goede eerste stap zetten.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
36 stemmen
13
14
5
4
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

boekenlijst
De boekenlijst van een veellezer
31 maart 2022 Al sinds mijn studie in de jaren 70 lees ik uit professionele nieuwsgierigheid boeken over organiseren en leiderschap. Daarnaast recenseer ik boeken voor Managementboek.nl, waardoor ik een forse boek’ consumptie’ heb. Mijn lijst bestaat uit boeken die mij in de afgelopen 40 jaar geïnformeerd, verbaasd of geërgerd hebben.
column
Haha-Erlebnis
Pierre Pieterse 15 mei 2013 Schrijf vooral geen dikke boeken, want er is toch niemand die ze leest. In elk geval geen managers. Gewoon hapklare brokken serveren, niet meer maar vooral ook niet minder! Wijze maar vooral ware woorden van Jos Burgers, niet voor niets nog altijd de best verkopende managementauteur van Nederland.

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Over Spencer Johnson

Spencer Johnson was chirurg en psycholoog en werd wereldberoemd als schrijver van fabels voor kinderen en parabels voor volwassenen. Met Ken Blanchard schreef hij onder meer de One Minute Manager-serie. Hij overleed in juni 2017 op 78-jarige leeftijd.

Andere boeken door Spencer Johnson

Inhoudsopgave

Een inleidende boodschap van de auteurs

-Het verhaal van de one-minute manager
-De zoektocht
-De One Minute Manager
-Het eerste geheim: een-minuutdoelstellingen
-Een-minuutdoelstellingen samengevat
-Het tweede geheim: een-minuut complimenten
-De beoordeling
-Het derde geheim: een-minuutbijsturingen
-Een-minuutbijsturingen samengevat
-Uitleg door de One Minute Manager
-Waarom een-minuut doelstellingen werken
-Waarom een-minuut complimenten werken
-Waarom een-minuutbijsturingen werken
-Een nieuwe One Minute Manager
-Plan van aanpak van de one minute manager
-Een cadeau voor jezelf
-Een cadeau aan anderen

Over de auteurs
Dankwoord
Beschikbare diensten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Nieuwe One Minute Manager