Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn

11 tips tegen perfectionisme

Paperback Nederlands 2021 9789047014256
Verkooppositie 3460
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑04‑2021
17,50

Samenvatting

Perfectionisme is misschien wel de meest geliefde slechte eigenschap in onze maatschappij. Maar is dat terecht? Achter het voortdurend najagen van beter en meer schuilt mogelijk veel stress en frustratie. Perfectionisme blijkt zelfs een springplank naar burn-out, depressie en angststoornissen.

Heb je het gevoel dat de buitenwereld onrealistisch hoge eisen aan je stelt? Of leg je zelf alsmaar de lat hoger voor jezelf, je gezin en je collega’s? Werk je vaak over, ben je overgeorganiseerd, stel je taken uit, corrigeer je anderen, geef je niks uit handen of ga je juist spannende dingen uit de weg? Perfectionisme is een mogelijke oorzaak.

Hoe vind je de balans tussen wel je best doen, maar geen gestreste perfectionist zijn? Psycholoog en journalist Chantal van der Leest kampt zelf met perfectionistische trekjes en zocht steun in de psychologische literatuur. De antwoorden die ze vond, bundelde ze in dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789047014256
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:19-4-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Over Chantal van der Leest

Chantal van der Leest studeerde neuropsychologie en volgde opleidingen in journalistiek en gedragscommunicatie. Het is haar persoonlijke missie om wetenschappelijke informatie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze publiceerde in onder meer Psychologie Magazine.

Andere boeken door Chantal van der Leest

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn