Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Grote Reset

Hoe hybride werken en leven je veerkracht vergroten

Paperback Nederlands 2021 9789401481021
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑11‑2021
21,99

Samenvatting

De afgelopen maanden beleefden we een van de grootste veerkrachtexperimenten aller tijden.
Maar wat als we deze crisis als een kans zien tot echte transformatie? Om nieuwe goede breingewoontes aan te kweken, zodat we sterker dan ooit nieuwe uitdagingen tegemoet kunnen treden.

In dit nieuwe baanbrekende boek geeft Elke Geraerts je de nodige handvatten om je brein voor te bereiden op de uitdagingen die leven en werk post-corona voor ons in het verschiet geeft. Ze toont hoe hybride werken tot meer productiviteit én meer rust kan leiden, leert je het verschil tussen synchrone en asynchrone tijd en toont hoe je ook in een never ending digitale wereld tot echte focus kunt komen.

Het wordt nooit meer zoals vroeger... en misschien gelukkig maar!

Specificaties

ISBN13:9789401481021
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:20-11-2021

Over Elke Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Zij is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds en wordt momenteel in het Chinees vertaald. Elke weet telkens over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben.

Andere boeken door Elke Geraerts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Grote Reset