Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Zo kan zorg anders

De ontelbare kansen van de gezondheidstransitie

Paperback NL 2022 9789463372985
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

We leven in een spannende tijd van kansen en uitdagingen. Wie werkt, onderneemt of organiseert in zorg, gezondheid en welzijn ervaart dat elke dag. De transitie van de zorg- en gezondheidssector zit in een kantelfase: vandaag beslissen we over het systeem van de toekomst. Het speelveld ligt open, alles is nog mogelijk – en iedereen kan de richting en snelheid mee beïnvloeden. De oplossingen van morgen worden gevormd door ideeën die vandaag rondslingeren. Daarom leggen de auteurs in dit boek het totale speelveld bloot, naast 5 nieuwe routes voor de toekomst van zorg, gezondheid en welzijn.

Herman Toch is Purpose- en transitiestrateeg. Hij begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige positionering en waarde(n)-model. Herman schreef de succesvolle boeken Transformeren om te overleven, Happy Profit en The Positive Sum Game.

Ann Maes heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkt ze voor wereldbekende én piepkleine spelers. Ann is coauteur van The Positive Sum Game.

Dirk Van de Poel begon zijn carrière als trainer in nlp en systemisch denken. Hij is coauteur van het hr-boek Slapende vermogens werken niet. Later werd hij de eerste stadsmanager voor de VDAB en kabinetschef van voormalig burgemeester van Antwerpen, Patrick Janssens. Vandaag werkt Dirk als transitiestrateeg.

Specificaties

ISBN13:9789463372985
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Pelckmans
Verschijningsdatum:6-12-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo kan zorg anders