Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Spanning op het werk

8 strategieën om af te rekenen met stress en onzekerheid in je team

Paperback Nederlands 2021 9789047015383
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑10‑2021
22,99

Samenvatting

Torenhoge stress, spanning en onzekerheid op het werk zijn allang geen individueel probleem meer. We maken ons zorgen over de toekomst en leggen de lat steeds hoger – voor onszelf en anderen. Gostick en Elton ontwikkelden acht strategieën voor leidinggevenden om constructief om te gaan met spanning op de werkvloer, gebaseerd op de voornaamste oorzaken ervan: onzekerheid, hoge werkdruk, onduidelijkheid over bedrijfsstrategie en doorgroeimogelijkheden, perfectionisme, angst zich uit te spreken, zich als minderheid niet geaccepteerd voelen, sociale uitsluiting binnen het team, gebrek aan zelfvertrouwen en het gevoel niet gewaardeerd te worden.

In 'Spanning op het werk' laten ze zien dat leidinggevenden actief aan een gezonde werkomgeving kunnen bouwen, door aandacht te besteden aan werkdruk en aan de samenwerking binnen het team. En door emoties als faalangst bespreekbaar te maken. Uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en met een heldere aanpak. Een noodzakelijk boek in deze tijd, waarin te veel mensen afhaken door een burn-out of ander stressgerelateerd leed.

Specificaties

ISBN13:9789047015383
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:13-10-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Chester Elton

Chester Elton, O.C. Tanners hoofdadviseur en onderzoeker, is een veelgevraagd spreker op het gebied van motiveren en doet mondiaal onderzoek naar werkplekken.

Andere boeken door Chester Elton

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spanning op het werk