Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De 5 frustraties van teamwork - werkboek

Paperback Nederlands 2023 9789047017424
Verkooppositie 1067Hoogste positie: 1067
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑08‑2023
24,99

Samenvatting

Samenwerken is het mooiste maar ook het lastigste dat er is. In de wereldwijde bestseller 'De vijf frustraties van teamwork' legde Patrick Lencioni met een heldere parabel de grootste valkuilen van samenwerken bloot: gebrek aan vertrouwen, angst voor confrontatie, gebrek aan betrokkenheid, afschuiven van verantwoordelijkheid en niet-resultaatgericht werken. Het boek veranderde hoe miljoenen mensen denken over samenwerken en gaf ze de sleutel in handen om het beter te doen.

In dit werkboek bouwt Lencioni hierop voort met praktische oefeningen en direct toepasbare tools om de vijf frustraties te overwinnen en een geweldig en goed presterend team te worden. Op basis van zijn inmiddels beroemde model leer je om met elkaar de juiste vragen te stellen, een actieplan te maken en dat uit te voeren. Dit werkboek transformeert je stroef lopende team tot een geoliede machine.

Specificaties

ISBN13:9789047017424
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:15-8-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Patrick Lencioni

Patrick Lencioni is oprichter en directeur van The Table Group, een bedrijf dat zich sinds 1997 inzet om leiders te helpen de gezondheid van hun organisaties te verbeteren. Zijn principes worden omarmd door leiders wereldwijd en zijn overgenomen door allerlei soorten organisaties, waaronder multinationals, startups, professionele sportteams, het leger, non-profitorganisaties, kerken en scholen. Lencioni is de auteur van elf managementboeken met bijna zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Zijn werk is onder meer verschenen in de Wall Street Journal, Harvard Business Review, Fortune, Bloomberg Businessweek en USA Today. Voordat Lencioni The Table Group oprichtte, was hij executive bij Sybase, Inc. Hij begon zijn carrière bij Bain & Company en werkte later bij Oracle Corporation. Lencioni woont met zijn vrouw en hun vier zonen in de San Francisco Bay Area.

Andere boeken door Patrick Lencioni

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 5 frustraties van teamwork - werkboek