Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Paperback Nederlands 2021 9789089655578
Verkooppositie 3942
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑04‑2021
22,99

Samenvatting

Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch nog goed komt. Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende. Voorkom dat het succes van je organisatie afhankelijk is van jou: doe je superheldencape af en laat de krachten in je organisatie werken!

In 'Superkrachten' laat Martine Veeger zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten. Zelfs de meest roestige organisaties kunnen met een beetje liefde in beweging komen. Na het lezen van de sprekende voorbeelden en pragmatische tips in dit boek, weet je hoe je jouw organisatie zo inricht dat medewerkers superkrachten worden. Je creëert daardoor niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf. En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

- De speelse opzet, verrassende voorbeelden en inspirerende opdrachten maken het een uniek werkboek waarmee je graag aan de slag gaat.
- Eigenaarschap is een actueel onderwerp want een win-win voor iedereen.

Specificaties

ISBN13:9789089655578
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:12-4-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Martine Veeger

Martine Veeger brengt mensen en organisaties in beweging door haar enthousiasme, betrokkenheid, pragmatische aanpak en jarenlange ervaring als consultant. Met dit boek wil ze ervoor zorgen dat leidinggevenden zélf aan de slag gaan om eigenaarschap bij medewerkers te creëren. Want eigenaarschap bij medewerkers begint bij jezelf. Martine is managementcoach en spreker, en ontwikkelde het Eigenarenmodel: een manier van werken die ervoor zorgt dat top-down en bottom-up in balans zijn.

Andere boeken door Martine Veeger

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken