Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De persoonlijke MBA

Een businessopleiding van wereldklasse in boekvorm

Paperback Nederlands 2021 9789400513914
Verkooppositie 7836
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑07‑2021
24,99

Samenvatting

Veel mensen denken dat ze een businessopleiding moeten volgen om te leren hoe ze een succesvol bedrijf kunnen opbouwen of vooruit kunnen komen in hun carrière. Dat is niet waar. Het overgrote deel van de hedendaagse bedrijfskunde vereist weinig meer dan gezond verstand, eenvoudige wiskunde en kennis van enkele belangrijke ideeën en principes.

De persoonlijke MBA geeft een duidelijk overzicht van de essentie van elk belangrijk zakelijk onderwerp: ondernemerschap, productontwikkeling, marketing, verkoop, onderhandelingen, boekhouding, financiën, productiviteit, communicatie, psychologie, leiderschap, systeemdesign, analyse en operationeel beheer... in één allesomvattend boek.

Specificaties

ISBN13:9789400513914
Trefwoorden:MBA, businessopleiding
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:512
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:13-7-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Josh Kaufman

Josh Kaufman werkte, voordat hij fulltime als onderzoeker en auteur aan de slag ging, als brandmanager bij Procter & Gamble. Hij adviseert bedrijven in een breed scala aan industrieën. Zijn onderzoek richt zich op ondernemerschap, het verwerven van vaardigheden, productiviteit, creativiteit, toegepaste psychologie en praktische wijsheid. Zijn unieke, multidisciplinaire benadering heeft miljoenen lezers over de hele wereld geholpen essentiële concepten en vaardigheden op hun eigen voorwaarden te leren.

Andere boeken door Josh Kaufman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De persoonlijke MBA