Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dwars door alles heen

Levenslessen van een manager die door ziekte beter wordt

Gebonden Nederlands 2021 9789461562616
Verkooppositie 685Hoogste positie: 301
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Zeer openhartig beschrijft Jeroen Mol hoe het overleven van kanker voor hem positief uitpakte. De diagnose slingerde hem in een achtbaan van ervaringen, emoties en schijnbaar onmogelijke dilemma's. Dit boek is er voor iedereen die heeft ervaren dat je energie op kan raken. Dat herstel geen lineair proces is.

Dat ontspanning ruimte geeft voor stress. En dat vervelen helemaal zo gek nog niet is. Jeroen vertelt beeldend over alle keren dat hij zijn neus stootte. Hoe vind je je weg in de hectiek van alledag; voor je gezin, je eigen gezondheid en met een veeleisende baan?

Een inspirerend boek over prioriteiten stellen, buikgevoel volgen, je kwetsbaar op durven stellen, rust creëren en bovenal een menselijke leider zijn.

'De directeur die aan topsport deed, zichzelf stilzette en erachter kwam dat er nog veel meer in het leven is dan werken. Zijn verhaal en lessen deelt hij nu met ons en dat is goud waard.'
Edith Bosch, 3-voudig Olympisch Medaillewinnaar & mental coach

Specificaties

ISBN13:9789461562616
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:21-4-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Dwars door alles heen - Levenslessen van een manager die door ziekte beter wordt
Jeroen Mol 19 april 2021 Zeer openhartig beschrijft Jeroen Mol hoe het overleven van kanker voor hem positief uitpakte. Dit boek is er voor iedereen die heeft ervaren dat je energie op kan raken. Dat herstel geen lineair proces is. Een preview.

Over Jeroen Mol

Jeroen Mol is vader van een gezin met jonge kinderen en sinds 2012 lid van de directie van Landal GreenParks. Zijn ziekte in 2016 maakte dat hij gedwongen werd rigoureus keuzes te maken. In Dwars door alles heen deelt hij zijn ervaringen en laat hij zien dat je kunt breken met ongeschreven regels en dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt.

Andere boeken door Jeroen Mol

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dwars door alles heen