Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Gratis voorpublicatie
, , , e.a.

Het groot online werkvormenboek - gratis voorpublicatie

Voorpublicatie Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9797090123566
10
Voormalig top 10Totaal 65 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden
Gratis voorpublicatie

Specificaties

ISBN13:9797090123566
Taal:Nederlands
Bindwijze:voorpublicatie
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:18
Verschijningsdatum:19-6-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Expertrecensies (6)

Het groot online werkvormenboek - 'Meer dan praktisch'
Peter de Roode | 12 november 2020
Met Nederland in lockdown als gevolg van het Coronavirus kan de timing van Het groot online werkvormenboek niet beter. Veel professionals hebben behoefte om hun didactische kennis van online begeleiden op te krikken.  De auteurs geven veel praktische tips waar je direct mee aan de gang kunt zonder dat je eerst allerlei software moet aanschaffen.
Lees verder
Het groot online werkvormenboek - 'Een mooie inspiratiebron'
Amber Zwartbol | 29 september 2020
Het groot online werkvormenboek is weer zo'n boek waar ik ontzettend blij van word: een uitgebreide verzameling van zestig goed uitgeschreven en direct bruikbare online werkvormen, een must in het huidige coronatijdperk, waarin online trainingen niet meer weg te denken zijn.
Lees verder
Het groot online werkvormenboek - Deel 3 - 'Perfecte timing'
Christel Deckers | 17 september 2020
In deze bijzondere tijd waarbij fysieke bijeenkomsten niet of nauwelijks mogelijk zijn is de behoefte aan digitale werkvormen groot. De timing van Het groot online werkvormenboek is dan ook perfect.
Lees verder
Het groot online werkvormenboek - 'Handig!'
José Otte | 31 augustus 2020
Werken en leren op afstand is niet meer weg te denken. Technisch weten we inmiddels wel hoe we dat in goede banen kunnen leiden, maar hoe kun je er voor zorgen dat je online meetings effectief en interactief zijn?
Lees verder
Het groot online werkvormenboek - 'Alle ingrediënten voor succes'
Nico Jong | 4 augustus 2020
Beide delen van Het groot werkvormenboek hebben recent een heel actueel vervolg gekregen: Het groot online werkvormenboek van Sasja Dirkse, Angela Talen, Annemarieke van Rumpt en Lotte Bons.
Lees verder
Het Groot Online Werkvormenboek - 'Je leert meer als je lol hebt'
Liesbeth Tettero | 27 juli 2020
Ik ben ervan overtuigd ben dat je meer leert als je lol hebt, en dat online trainen een blijvertje is. Daarom ben ik heel blij met de inspiratie in Het Groot Online Werkvormenboek!
Lees verder
Alle expertrecensies (6)

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Het groot online werkvormenboek - Deel 3
Annemarieke van Rumpt 3 augustus 2020 Ben jij sinds maart ook vele uren per week online in gesprek? En heb je het gevoel dat deze werkoverleggen, 1-op-1 gesprekken, lessen en teamsessies inspirerender en effectiever kunnen verlopen?

Over Sasja Dirkse

Sasja Dirkse vormt samen met Angela Talen de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Sasja Dirkse

Over Angela Talen

Angela Talen vormt samen met Sasja Dirkse de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Angela Talen

Over Annemarieke van Rumpt

Annemariek van Rumpt is als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

Andere boeken door Annemarieke van Rumpt

Over Lotte Bons

Lotte Bons is als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

Andere boeken door Lotte Bons

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het groot online werkvormenboek - gratis voorpublicatie