Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Gratis voorpublicatie
, , , e.a.

Het groot online werkvormenboek - gratis voorpublicatie

Voorpublicatie Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9797090123566
10
Voormalig top 10Totaal 65 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden
Gratis voorpublicatie

Specificaties

ISBN13:9797090123566
Taal:Nederlands
Bindwijze:voorpublicatie
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:18
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:19-6-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (6)

recensie
Het groot online werkvormenboek - 'Meer dan praktisch'
Peter de Roode | 12 november 2020
Met Nederland in lockdown als gevolg van het Coronavirus kan de timing van Het groot online werkvormenboek niet beter. Veel professionals hebben behoefte om hun didactische kennis van online begeleiden op te krikken.  De auteurs geven veel praktische tips waar je direct mee aan de gang kunt zonder dat je eerst allerlei software moet aanschaffen.
Lees verder
recensie
Het groot online werkvormenboek - 'Een mooie inspiratiebron'
Amber Zwartbol | 29 september 2020
Het groot online werkvormenboek is weer zo'n boek waar ik ontzettend blij van word: een uitgebreide verzameling van zestig goed uitgeschreven en direct bruikbare online werkvormen, een must in het huidige coronatijdperk, waarin online trainingen niet meer weg te denken zijn.
Lees verder
recensie
Het groot online werkvormenboek - Deel 3 - 'Perfecte timing'
Christel Deckers | 17 september 2020
In deze bijzondere tijd waarbij fysieke bijeenkomsten niet of nauwelijks mogelijk zijn is de behoefte aan digitale werkvormen groot. De timing van Het groot online werkvormenboek is dan ook perfect.
Lees verder
recensie
Het groot online werkvormenboek - 'Handig!'
José Otte | 31 augustus 2020
Werken en leren op afstand is niet meer weg te denken. Technisch weten we inmiddels wel hoe we dat in goede banen kunnen leiden, maar hoe kun je er voor zorgen dat je online meetings effectief en interactief zijn?
Lees verder
recensie
Het groot online werkvormenboek - 'Alle ingrediënten voor succes'
Nico Jong | 4 augustus 2020
Beide delen van Het groot werkvormenboek hebben recent een heel actueel vervolg gekregen: Het groot online werkvormenboek van Sasja Dirkse, Angela Talen, Annemarieke van Rumpt en Lotte Bons.
Lees verder
recensie
Het Groot Online Werkvormenboek - 'Je leert meer als je lol hebt'
Liesbeth Tettero | 27 juli 2020
Ik ben ervan overtuigd ben dat je meer leert als je lol hebt, en dat online trainen een blijvertje is. Daarom ben ik heel blij met de inspiratie in Het Groot Online Werkvormenboek!
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Het groot online werkvormenboek - Deel 3
Annemarieke van Rumpt 3 augustus 2020 Ben jij sinds maart ook vele uren per week online in gesprek? En heb je het gevoel dat deze werkoverleggen, 1-op-1 gesprekken, lessen en teamsessies inspirerender en effectiever kunnen verlopen?

Over Sasja Dirkse-Hulscher

Al ruim 25 jaar werken Sasja Dirkse en Angela Talen als ‘architects of learning’ en ontwikkelen zij innovatieve oplossingen die bijdragen aan leiderschap, leren en verandering van mensen in organisaties. In 2020 startten zij met DE VERANDERK AMER na de overdracht van het bureau 2KNOWHOW, dat zij 20 jaar daarvoor oprichtten. Met DE VERANDERKAMER combineren zij de beste coachmethodieken met Virtual Reality. Hun missie? Het verbeteren van de mentale gezondheid en kansengelijkheid van jongeren en anderen die behoefte hebben aan perspectief.

Andere boeken door Sasja Dirkse-Hulscher

Over Angela Talen

Al ruim 25 jaar werkt Angela Talen (samen met Sasja Dirkse) als teamcoach/coach en adviseur van verandering. Daarnaast onderzoeken en ontwikkelen zij als ‘architects of learning’ innovatieve oplossingen die bijdragen aan leiderschap, leren en verandering van mensen in organisaties. In 2020 startten zij met DE VERANDERKAMER na de overdracht van het bureau 2KNOWHOW, dat zij 20 jaar daarvoor oprichtten. De afgelopen jaren ontwikkelden zij een methodiek in VR 'De Toekomstkamer'. Hierin combineren zij de beste coachmethodieken met Virtual Reality. Hun missie? Het verbeteren van de mentale gezondheid en kansengelijkheid van jongeren en anderen die behoefte hebben aan perspectief. Naar nu blijkt is de methodiek ook geschikt voor mensen verder in hun loopbaan. Vanuit het principe dat toekomst perspectief, motivatie en energie geeft en belangrijk is om mensen in beweging te brengen en houden. Omdat ontwikkeling een essentieel element is gedurende het hele leven.

Andere boeken door Angela Talen

Over Annemarieke van Rumpt

Annemariek van Rumpt is als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

Andere boeken door Annemarieke van Rumpt

Over Lotte Bons

Lotte Bons is als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

Andere boeken door Lotte Bons

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het groot online werkvormenboek - gratis voorpublicatie