Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Macht aan de aardige mens

Shortcuts naar overtuigingskracht

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789047014713
1
Voormalig Nr. 1Totaal 22 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 2294Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

In ‘Macht aan de aardige mens’ van Pacelle van Goethem ontdek je de stijlen van overtuigen en de geheimen van onweerstaanbare mensen. Overtuigingskracht lijkt iets waarmee je geboren moet zijn; iets voor Gandhi en de Obama’s. Maar overtuigen volgt zijn eigen logica, en charisma heeft best practices. Pacelle van Goethem beschreef in haar bestseller ‘IJs verkopen aan eskimo’s’ hoe overtuigen werkt. ‘Macht aan de aardige mens’ bevat het deel daaruit over overtuigingskracht.

Er zijn geweldige ideeën die nooit gehoord worden. Briljante mensen die niet begrepen worden. En een grote mond die kan winnen met een minder goed plan. Klaar ermee! Tijd voor de sympathieke, weldenkende mens. De wereld zit te springen om goede ideeën. En goede ideeën vragen al je overtuigingskracht. Je hebt het in je, dus waarom zou je het niet gebruiken?

Specificaties

ISBN13:9789047014713
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Macht aan de aardige mens - ‘Topboek’
Danny Mullenders | 29 augustus 2023
‘Macht aan de aardige mens’ is samengesteld op basis van Pacelle van Goethems klassieker ‘Over IJs verkopen aan eskimo’s. Het is een echte aanrader als je meer wilt weten over integer overtuigen. Ja: Integer, want het boek is erop gericht om meer uit jezelf te halen, niet om te winnen en de ander tekort te doen.
Lees verder
recensie
Macht aan de aardige mens - 'Smaakt naar meer'
Elly Stroo Cloeck | 28 januari 2021
Aardige mensen hebben óók goede ideeën, maar we nemen ze niet altijd net zo serieus als zij met charisma, meer macht of een grote bek. In het boekje Macht aan de aardige mens van Pacelle van Goethem vind je 3 hoofdstukken uit IJs verkopen aan eskimo's (van dezelfde auteur) om je te helpen jouw overtuigingsstijl te vinden en te verbeteren.
Lees verder
recensie
Macht aan de aardige mens - 'Bescheiden omvang maar grote impact'
Liesbeth Tettero | 17 december 2020
Over overtuigende communicatie zijn bibliotheken vol boeken verschenen. Van Aristoteles tot Cialdini, het onderwerp is vanuit vele perspectieven bestudeerd en beschreven. Gelukkig is er vast nog wel een plek op de planken te vinden voor een boekje met een bescheiden omvang maar een grote impact: Macht aan de aardige mens van Pacelle van Goethem.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
6 stemmen
4
1
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Macht aan de Aardige mens – Het einde van de grote bek
Pacelle van Goethem 20 januari 2021 De wereld zit te springen om goede ideeën. Ideeën zoals die van Elon Musk, Alexandria Ocasio-Cortez en Boyan Slat. Elk idee begint in één hoofd.

Over Pacelle van Goethem

DrsPacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch entrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij alle beïnvloedingsdisciplines: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen'. Vorig jaar lanceerde Pacelle een audioboek 'De psychologie van het overtuigen' waarin ze haar toehoorders stap-voor-stap leert om krachtiger over te komen.

Andere boeken door Pacelle van Goethem

Inhoudsopgave

Inleiding
-Macht aan de aardige mens 7

1 De mythe
-Je hebt het of je hebt het niet 9
2 Hoe werkt onweerstaanbaar worden
-De korte psychologie van overtuigen 14
3 De stijlen van overtuigen
-Je charisma en je reputatie 19
4 Overtuigen als Autoriteit
-Hoe word je een krachtig leider 23
5 Overtuigen als Vriend
-Hoe word je een magneet 52
6 Overtuigen als Voorbeeld
-Hoe creëer je volgers 75

Nawoord
-No guts no glory. Deel je ideeën 91

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Macht aan de aardige mens