Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketingplan op 1 A4 - gratis voorpublicatie

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9797090099731
Voormalig top 100Totaal 23 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Download nu de gratis voorpublicatie van 'Marketingplan op 1 A4'
Benieuws naar dit boek van ment Kuipers? Download dan nu deze gratis digitale voorpublicatie van 21 bladzijden. U ontvangt deze voorpublicatie als pdf.

Over het boek
Veel marketingplannen verdwijnen ongelezen in een la: vreemd eigenlijk dat we zoveel kennis, tijd, capaciteit, maar vooral positieve energie zomaar van tafel vegen.

Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt, en het heeft helaas vaak minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme. Gestructureerdere marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie door collega’s en management, en tot snellere implementatie.

Dit boek helpt je op een praktische wijze en volgens een eenduidige structuur aan een werkbaar, effectief plan op 1 A4. Het is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals op alle niveaus, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, b2b en b2c, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, het is geschikt voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.

Specificaties

ISBN13:9797090099731
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:8-1-2019
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (3)

Marketingplan op 1 a4 - 'Een praktisch en doortimmerd boek'
Paul Kruijssen | 16 april 2019
Met de titel van zijn boek Marketingplan op 1A4 geeft Ment Kuiper de indruk dat een marketingplan kort en succesvol kan zijn en dan ook echt ‘voor je’ kan werken.
Lees verder
Marketingplan op 1 A4 - 'Aanrader voor marketing- en communicatieprofessionals'
Sjors van Leeuwen | 28 februari 2019
Plannen maken hoort er bij. Ook op het gebied van marketing en communicatie. Toch verdwijnen veel marketing- en communicatieplannen ongebruikt in de la. Zonde van alle tijd en energie. Daarom is er nu het boek Marketingplan op 1 A4 van Ment Kuiper.
Lees verder
Marketingplan op 1 A4 - 'Aan te bevelen'
Jacques Koster | 27 februari 2019
Marketingplan op 1 A4 heeft als subtitel: ´Een succesvolle klantgerichte strategie ontwikkelen die echt werkt´. Op het omslag heeft het er alle schijn van dat dit het zoveelste boek is dat gouden bergen belooft.
Lees verder

Lezersrecensies

2.5 van de 5
19 stemmen
5
1
1
4
8

Interviews en artikelen (1)

interview
Ment Kuiper: ‘Marketingplan essentieel voor succes, zelfs als alles anders gaat’
Paul Groothengel 27 maart 2019 Marketingcoach en -docent Ment Kuiper stond aan de wieg van honderden marketingplannen. In Marketingplan op 1 A4 laat hij zien hoe je, geïnspireerd door de Canvas-methode van Alexander Osterwalder een overtuigend marketingplan schrijft.

Over Ment Kuiper

Ment Kuiper is bedrijfskundige en Register Marketeer en vindt het een uitdaging om het marketing- en communicatiedenken in Nederland op een hoger niveau te brengen. Vanuit zijn rol als Incompany- en Innovatiemanager bij SCHAAL X coacht hij jonge professionals op inhoud en ontwikkelt hij maatwerk- en incompany-programma's bij diverse opdrachtgevers.

Andere boeken door Ment Kuiper

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketingplan op 1 A4 - gratis voorpublicatie