Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Agile

Een mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring

Audio-download Mp3 met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789462550810
10
Voormalig top 10Totaal 30 dagen
EvergreenTotaal 408 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Andere manieren van denken en werken zijn daarvoor noodzakelijk.

Agile is hierdoor hard op weg om de meest gebruikte manier van werken te worden en voor de meeste vormen van samenwerking is agile inmiddels al het uitgangspunt. Je kunt agile vergelijken met fitheid: als team, afdeling of organisatie zo fit zijn dat je met alle omstandigheden kunt omgaan. Snel, vlug en wendbaar kunnen reageren op alles wat er maar op je pad komt. En laat dat nu net een heel belangrijke vaardigheid zijn in een tijd van digitalisering, disruptie en vliegensvlugge veranderingen. In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.

Specificaties

ISBN13:9789462550810
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:25-3-2019
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Agile - 'Aanrader voor iedere manager'
Thomas Cech | 13 februari 2019
Rini van Solingen heeft een prachtig boek gemaakt over Agile. In Agile - hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt wordt het onderwerp in de breedte besproken.
Lees verder
recensie
Agile - 'Een overzichtelijk Agile naslagwerk'
Sjors Meekels | 28 januari 2019
Agile is de eenvoudige maar heldere titel van het nieuwste boek van Rini van Solingen. In deze bewerkte verzameling van eerder verschenen artikelen laat Van Solingen zijn licht schijnen op veel voorkomende Agile-uitdagingen waar organisaties voor staan.
Lees verder
recensie
Agile - 'Aanschaffen en lezen dit koffietafelboek!'
Henny Portman | 19 december 2018
Tijdens de laatste vakdag van KWD Resultaatmanagement sprak ik Rini van Solingen en hij liet vol trots, en terecht, een geprint exemplaar van zijn nieuwe boek Agile zien.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
27 stemmen
25
2
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Rini van Solingen: ‘Manage als een imker in plaats van als herder!’
Ronald Buitenhuis 18 februari 2019 ‘Agile is geen silver bullet. Niet de oplossing voor alle problemen. Agile is vooral geschikt waar meer onbekend is dan bekend. Als het complex is en lastig planbaar’, stelt Rini van Solingen, auteur, spreker op diverse events en hoogleraar.
preview
Agile - Hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt
Rini van Solingen 20 november 2018 Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek met de titel: Agile. De ondertitel luidt: ‘Een mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring’.

Over Rini van Solingen

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness, waar hij klanten helpt bij het snel en wendbaar maken van hun organisatie. Tevens is hij deeltijdhoogleraar aan de TU Delft en verzorgt hij regelmatig colleges aan Universiteit Nyenrode. Rini heeft technische informatica gestudeerd aan de TU Delft en is gepromoveerd in de bedrijfskunde aan de TU Eindhoven. Rini is vooral spreker en auteur. Zijn expertise is snelheid en wendbaarheid van mensen en organisaties. Jaarlijks geeft hij er zo’n honderdvijftig lezingen over op kennissessies, conferenties en bedrijfsevenementen. Zijn bekendste (management) boeken zijn: De kracht van Scrum (met Eelco Rustenburg), De Bijenherder, Formule-X (met Jurriaan Kamer), AGILE, en Scrum voor managers en Agile werken in 60 minuten (beide met Rob van Lanen).

Andere boeken door Rini van Solingen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile